Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ενισχύσουμε τις λαϊκές αγορές – Έχει ζήτηση το «Καλάθι του Άη Βασίλη»

Above Article Content Ad

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Παρασκευή (23/12) μια λαϊκή αγορά στην Αγία Παρασκευή όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές.

«Όπως γνωρίζετε, έχω ξεκινήσει τις επισκέψεις στις λαϊκές αγορές. Σήμερα είμαστε στην Αγία Παρασκευή, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ κ. Δημήτρη Μουλιάτο και θα συνεχίσουμε και την άλλη εβδομάδα. Σκοπός είναι να δείξουμε ότι μπορούν οι καταναλωτές πηγαίνοντας στις λαϊκές αγορές να βρουν πολύ καλές τιμές. Αν οι καταναλωτές εντάξουν και τις λαϊκές αγορές στις αγορές τους θα βρουν πολύ καλά προϊόντα, φρέσκα και σε καλές τιμές» είπε ο κύριος Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Αυτές τις εποχές του υψηλού πληθωρισμού, δεν φτάνει μόνο το καλάθι που έχουμε φτιάξει για τα σούπερ μάρκετ αλλά χρειάζεται να ενισχύσουμε και τις λαϊκές αγορές. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι οι λαϊκές αγορές εξακολουθούν να είναι ένα μεγάλο εργαλείο επικοινωνίας του κράτους και της κοινωνίας για τον έλεγχο των τιμών προς όφελος του καταναλωτή».

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ, Δημήτρης Μουλιάτος είπε: «Για άλλη μια φορά ο Υπουργός αποδεικνύει ότι αγαπάει τις λαϊκές αγορές και ενδιαφέρεται για τον καταναλωτή. Είναι πρωτόγνωρο για τις λαϊκές αγορές ο αρμόδιος Υπουργός να επισκέπτεται συχνά τον χώρο μας και αυτό είναι τιμή και για τον κλάδο αλλά και υπέρ του καταναλωτή».

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισκέφθηκε τέσσερα καταστήματα με παιχνίδια, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας για το «Καλάθι του Αη-Βασίλη».

«Καλά Χριστούγεννα. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που βλέπω στην είσοδo των καταστημάτων το καλάθι του Αη-Βασίλη. Το καλύτερο που άκουσα από τις κοπέλες εδώ είναι ότι το καλάθι έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και πολύς κόσμος το ζητάει. Θέλω να ευχαριστήσω τα καταστήματα που αποφάσισαν και μπήκαν
στο καλάθι και συμμετέχουν στην κυβερνητική μας πρωτοβουλία, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Με αυτό τον τρόπο δώσαμε μια ευκαιρία στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους μας να έχουν μια επιπλέον επιλογή στα παιχνίδια που όλοι τα χρειαζόμαστε αυτή την εποχή».

Article inline ad #5

To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Να ενισχύσουμε τις λαϊκές αγορές – Έχει ζήτηση το «Καλάθι του Άη Βασίλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content Ad

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button