Ελλάδα

Έκοψε την πίτα του ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρας – Galaksias.com

Με μεγάλη επιτυχία ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρας πραγματοποίησε, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, πανηγυρική συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε τον πρώην Διοικητή (2020-2021) της 2470 ΡΠ ροτ. Γιώργο Μαύρο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, την Πρόεδρο του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «Δανιηλίς» κα. Ελένη Γκίκα, μέλη του Ομίλου “Inner Wheel Patra-Europea”, την Πρόεδρο του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας κα. Νίκη Παπαγιαννοπούλου, τον ποιητή και λογοτέχνη κ. Αντώνη Σκιαθά, τον κ. Ανδρέα Μαθιόπουλο, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Τουρισμού & Απασχόλησης της ΠΔΕ, την κα. Ντορίνα Μπορονικολού-Κιτσούκαλη από τον Σύλλογο Αποφοίτων Αρσακείου Πατρών και πολλούς και εκλεκτούς καλούς φίλους.

Τυχεροί της βραδιάς η ροτ. Σία Ρόδη η οποία κέρδισε το «φλουρί», προσφορά του ροτ. Ντίνου Ξένου και ο ροτ. Μάριος Διδάχος, ο οποίος κέρδισε μια διήμερη εκδρομή για 2 άτομα, προσφορά του Ταξιδιωτικού Γραφείου Γεωργαντά.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button