Πολιτική

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαψεύσει την παρακολούθηση Φλώρου, επιβεβαιώνει ότι τον ήθελε εκβιαζόμενο» – Galaksias.gr

«Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαψεύσει τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει ότι τον θέλει εκβιαζόμενο για τα εξοπλιστικά», απαντά σε νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις» για το ζήτημα, ενώ απορρίπτει την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ότι η πολιτική της Κουμουνδούρου «αγγίζει πια τα όρια πρόκλησης σοβαρής ζημιάς στην πατρίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για υπονόμευση των Ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής ασφάλειας είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που λειτουργεί ως παρακράτος βάζοντας την ΕΥΠ να παρακολουθεί την ηγεσία του στρατεύματος.

Αντί για ηθικοπλαστικές υπεκφυγές περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις:

  • Διαψεύδει η όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;
  • Διαψεύδει η όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;
  • Τελικά, ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;

Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά τις αποκαλύψεις για τη παρακολούθηση από την ΕΥΠ της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και ειδικότερα του ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει πως θέλει τον αρχηγό του Στρατεύματος στη θέση του εκβιαζόμενο».​

Πάντως, και το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: «Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διαψεύσει την παρακολούθηση Φλώρου, επιβεβαιώνει ότι τον ήθελε εκβιαζόμενο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button