Αθλητικά

Αφαίρεση βαθμών από την Παναχαϊκή μέχρι την εξόφληση οφειλών – Galaksias.gr


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 17:28

Ακόμη δύο ποινές αφαίρεσης βαθμών ενεργοποίησε το Διοικητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Παναχαϊκής, κατόπιν αιτήσεων των ποδοσφαιριστών Άλμπερτ Μπρους και Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου. Για κάθε μία περίπτωση, από την ομάδα της Πάτρας αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα της Super League 2, μέχρις της εξόφλησης, σε ποσοστό 50% των οφειλών προς τους δύο παίκτες, που ανέρχονται αντίστοιχα στα 7.286,24 και 4.957,37 ευρώ (πλέον εξόδων δικαστικής δαπάνης).

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 7.286,24 ευρώ και β) του ποσού των 100 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.957,37 ευρώ και β) του ποσού των 150 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ».

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button