Ελλάδα

Γιώργος Ντασιώτης: Τόπο στα νιάτα!

Πραγματοποιήθηκε σε συγκινητικό κλίμα, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, η βράβευση των Πρωτοετών φοιτητών/τριών, που αποφοίτησαν από τα Σχολεία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, καθώς και εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν, ολοκληρώνοντας την πορεία τους στα σχολεία.

Στα πρόσωπα των βραβευθέντων πρωτοετών φοιτητών, του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, τιμήθηκε η σπουδάζουσα νεολαία που αντικειμενικά αποτελεί το μέλλον της Πατρίδας, αλλά και οι οικογένειές τους που στήριξαν δυνατά τις προσπάθειές τους, ενώ τιμώντας τους εκπαιδευτικούς, που συνταξιοδοτήθηκαν, αποδόθηκε οφειλόμενη τιμή σε ανθρώπους που διαπαιδαγώγησαν πολλές γενιές, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στον ιερό χώρο του σχολείου.

Όπως ανέφερα ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων στην ομιλία του: “Το σχολείο είναι η σύνδεσή μας με το παρελθόν, η σταθερή μας βάση στο παρόν, αλλά ταυτόχρονα και η μοναδική οδός που οδηγεί στο μέλλον και δεν αναφέρομαι μόνο στο ρόλο του για την είσοδο των παιδιών στα πανεπιστήμια. Αναφέρομαι κυρίως σε όλα τα υπόλοιπα που επιτυγχάνονται και τα οποία είναι ο πυλώνας ισορροπίας της κοινωνίας μας. 

Από καρδιάς, με αφορμή αυτή τη λαμπρή ημέρα, εύχομαι ολόψυχα

ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !

ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ !

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !”

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button