Media

Η Κάρμεν Ρουγγέρη καταγγέλει: «Εγώ δεν έχω άκρες, δικό τους τσιφλίκι είναι;» (Βίντεο)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Status» του Astra Tv.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παιδικές παραστάσεις που ανεβάζει, τις απορρίψεις που έχει δεχθεί από την τηλεόραση αλλά και τις επαφές που είχε με υψηλόβαθμα πρόσωπα των θεατρικών φεστιβάλ.

«Εδώ ερχόμαστε στα πολύ δύσκολα. Φαίνεται ότι πρέπει να έχεις κάποιες άκρες. Εγώ δεν έχω άκρες, έχω τον κόσμο μόνο. Έχω κάνει πρόταση στο κρατικό κανάλι και για μυθολογία και για παιδική εκπομπή και ήταν αρνητικές» αποκαλύπτει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

«Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έχουμε παιδικές εκπομπές, παρά μόνο αυτά τα Μίκι Μάους, τα διάφορα κινούμενα σχέδια, που πολλές φορές έχουν και πολλή βία μέσα. Πολλές φορές βλέπεις ότι περνάει το τροχοφόρο πάνω από τον λαγό και μετά ο λαγός ξανασηκώνεται. Νομίζει το παιδί ότι αν το πατήσει το αυτοκίνητο, θα ξανασηκωθεί» σημειώνει η ηθοποιός.

«Όλοι αυτοί που παίρνουν μία θέση στην τηλεόραση, δεν κοιτάζουν τι είναι το καλύτερο για το κοινό αλλά για να βολέψουν τον κόσμο τους. Όπως βλέπω και στα κρατικά θέατρα, τους διευθυντές των φεστιβάλ. Τους κάνεις πρόταση για παιδική παράσταση στο Ηρώδειο και στην Επίδαυρο και σου απαντάνε αρνητικά. Είναι δικό τους τσιφλίκι η διεύθυνση του φεστιβάλ; Κι όμως δεν υπάρχει λέει χώρος για τα παιδιά. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου» καταγγέλλει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Νίκο Κούρκουλο, όταν εκείνος της εμπιστεύτηκε την Παιδική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

«Ο Κούρκουλος είχε δει ότι έκανα πολύ καλή δουλειά και μου είχε πει: όταν θα γίνω διευθυντής στο Εθνικό, θα σου δώσω ένα θέατρο να το κάνεις ό,τι θέλεις. Έτσι μπήκα διευθύντρια της Παιδικής Σκηνής. Δεν είχα άκρη, απλά ήταν ένας άνθρωπος αξιοκράτης. Όταν του είπα: φαντάζεσαι να κάνουμε μία παράσταση στο Ηρώδειο με σύνθημα «ένα Ηρώδειο γεμάτο παιδιά», τι έκανε αυτός; Σήκωσε το τηλέφωνο, πήρε τον Υπουργό και το κανόνισε. Εγώ δεν έχω τις άκρες να πάρω τον Υπουργό», αναφέρει.

 

«Και φέτος, αφού έκανα την αίτηση στην κυρία Ευαγγελάτου για μία Επίδαυρο γεμάτη παιδιά, που σας εγγυώμαι ότι θα γέμιζε – με Αριστοφάνη που τον σέβομαι πάρα πολύ – η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες για μία τέτοια παράσταση. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο» αποκαλύπτει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

 

«Στην προηγούμενη διεύθυνση, που ήταν ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, όταν του το πρότεινα, μου απάντησε: δε νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε σε δοκιμασία τους γονείς για να πάνε τα παιδιά στην Επίδαυρο. Θα ‘πρεπε να βάλεις πούλμαν δωρεάν, αγάπη μου, για να πάνε τα παιδιά στην Επίδαυρο, να μάθουν να πηγαίνουν και να σέβονται αυτόν τον χώρο» τονίζει η ηθοποιός.

«Το Christmas Theater πλήρωσε 47.000 ευρώ για να πάρει το Ηρώδειο. Δεν προλάβαμε να το βάλουμε στο Viva και έγινε sold out δύο μήνες πριν παιχτεί. Με παρακαλούσαν, με έπαιρναν τηλέφωνο από όλα τα μέρη της Ελλάδας για μία θέση και δεν υπήρχε» παραδέχεται η Κάρμεν Ρουγγέρη, κλείνοντας το θέμα.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button