Αθλητικά

«Μας εκβιάζει ο Αυγενάκης – Αγωγή κατά του Δημοσίου» – Galaksias.gr

Το θέμα των υπογραφών για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραμένει ακόμα ανοικτό και το “τριφύλλι” εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για εκβιασμό από τον Λευτέρη Αυγενάκη με τη στήριξη της κυβέρνησης και προαναγγέλλοντας αγωγή κατά του δημοσίου.

Στην ανακοίνωση της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί τον Λευτέρη Αυγενάκη για ωμό εκβιασμό, ενώ τονίζει πως στις συναντήσεις που έγιναν την περίοδο των γιορτών με την κυβέρνηση, η τελευταία έκανε σαφές πως αν δεν αφαιρεθεί από τον ψηφισμένο νόμο η παραχώρηση του πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, τότε ο νόμος θα ακυρωθεί.

Ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για “αντιπαναθηναϊκή στρατηγική μιας ερυθρόλευκης Κυβέρνησης” και προαναγγέλλει αγωγή κατά του δημοσίου μιλώντας για «κοινούς εκβιαστές και σίγουρα εχθρούς του Παναθηναϊκού».

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται Καλή Χρονιά και υγεία σε όλους τους Έλληνες.

Πάντα με αίσθημα ευθύνης προς τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, θέλουμε να ενημερώσουμε για τα όσα πρωτοφανή γίνονται από την πλευρά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού στο θέμα του ισχύοντος νόμου για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ. Ενός από τους ελάχιστους νόμους που το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε με αυξημένη πλειοψηφία, καθώς δεν ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος, αλλά και από εκείνους της αντιπολίτευσης.

Αυτήν τη στιγμή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υφίσταται έναν εκβιασμό, καθώς μας μεταφέρθηκε ξεκάθαρα πως είτε τροποποιείται ο νόμος και -μεταξύ άλλων- αφαιρείται η έκταση του χώρου στάθμευσης, είτε ο νόμος ακυρώνεται!

Μέσα στην περίοδο των εορτών πραγματοποιήθηκαν δυο συναντήσεις με την Κυβέρνηση. Μετά από αυτές τις συναντήσεις μας είναι πλέον ξεκάθαρο πως η πολύμηνη καθυστέρηση της υπογραφής της σύμβασης δεν οφείλεται σε κάποιο σπουδαίο λόγο, αλλά στο γινάτι ενός ανθρώπου εντασσόμενη στην αντιπαναθηναϊκή στρατηγική μιας ερυθρόλευκης Κυβέρνησης.

Μετά από την ωμή παρέμβαση του χειρότερου Υφυπουργού Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από τον αθλητισμό στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΚ, ώστε με κάθε τρόπο να επιβληθεί η νυν διοίκηση και ο «εκλεκτός» της αγαπημένης του(ς) ομάδας πρόεδρος, ο οποίος, επίσης όπως αποδείχτηκε, χρησιμοποίησε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων από το στοίχημα, για να κάνει τον δικό του προεκλογικό αγώνα για τις αρεστές σε αυτόν υποψήφιες διοικήσεις των ομοσπονδιών χρηματοδοτώντας σχεδόν άγνωστα σωματεία με το 100% της προβλεπόμενης ΚΥΑ, όπως φυσικά και το ποδόσφαιρο για…ευνόητους λόγους. Την ίδια ώρα, καταστρατηγώντας τη με δική του υπογραφή ΚΥΑ, στο ελληνικό μπάσκετ έδωσε μια μικρή προκαταβολή.

To άρθρο «Βόμβες» από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Μας εκβιάζει ο Αυγενάκης – Αγωγή κατά του Δημοσίου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button