Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι – Galaksias.gr

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών της, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με αλιείς και ιχθυέμπορους και άκουσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τις προκλήσεις του κλάδου.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης:

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε, πως το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία – όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα – η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».

Τον υπουργό συνόδευαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος και ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής Χάρης Πασβαντίδης.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη στο Facebook:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button