Ελλάδα

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης διέγραψε από την παράταξη την Χρυσούλα Χατζηδάκη – ΧανιάΗ δημοτική σύμβουλος Χρυσή Χατζηδάκη – Μιχαηλάκη, η οποία ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης «Για τα Χανιά», μετά την από 14η Ιανουαρίου 2022 σύμπραξη με την παράταξη «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά», διαγράφηκε από μέλος της παράταξης


Την διαγραφή της Χρυσούλας Χατζηδάκη από μέλος της παράταξης «Για τα Χανιά» ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της, δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ειδικότερα στην απόφαση που γνωστοποιήθηκε, αναφέρονται τα εξής:

«Η Δημοτική Παράταξη «Για τα Χανιά», συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 και αποφάσισε τα εξής:

Η δημοτική σύμβουλος Χρυσή Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, η οποία ήταν μέλος της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ», μετά την από 14η Ιανουαρίου 2022 σύμπραξη με την παράταξη «Χανιά κοιτάμε μπροστά», από σήμερα διαγράφεται από μέλος της παράταξης.

Οι λόγοι της διαγραφής της από τη δημοτική ομάδα, αφορούν:

στην αντιδεοντολογική στάση της κ. Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη διαφοροποίησή της από τις αποφάσεις της παράταξης και την άρνησή της να υποβάλλει την παραίτησή της από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Χανίων, όπως της ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων, με γραπτή επιστολή του προς την ίδια.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ» και Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης».

Φωτογραφία: youtube

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button