Πολιτική

Ο Χρ. Γκίνης ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του δημάρχου Σαρωνικού – Galaksias.gr


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 17:32

Και με τη… βούλα πλέον νέος δήμαρχος Σαρωνικού είναι ο Χρήστος Γκίνης, καθώς επικυρώθηκε από τη Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης η νομιμότητα του πρακτικού εκλογής του, όπως προέκυψε προχτές Δευτέρα (30/1) από την ειδική συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης. Ο κ. Γκίνης, ο οποίος ήταν μέχρι τώρα αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, διαδέχεται τον Πέτρο Φιλίππου, ο οποίος παραιτήθηκε προκειμένου να είναι υποψήφιος για το βουλευτικό αξίωμα στις επερχόμενες εκλογές.

«Πιστεύω βαθιά στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επέλεξα να τον υπηρετήσω. Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Καλυβίων και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως αντιδήμαρχος στον δήμο Σαρωνικού, οι συμπολίτες μας μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω και να παλέψω -αποτελεσματικά εύχομαι- για τα δικαιώματά τους. Από τη θέση του δημάρχου θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τον τόπο μας και το δημόσιο συμφέρον με όλες μου τις δυνάμεις», τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του ως δήμαρχος. Χαρακτήρισε σημαντική αυτή την ημέρα, καθώς στέφεται με επιτυχία μια μακρά διαδρομή και ευχαρίστησε τον απερχόμενο δήμαρχο.

«Θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου δημοτικούς συμβούλους να διοικήσουμε μαζί, με γνώμονα τη λογική, την υπευθυνότητα, την διαφάνεια και με σκοπό να κάνουμε τον δήμο Σαρωνικού σύγχρονο και λειτουργικό για τους δημότες και τους επισκέπτες», κατέληξε ο κ. Γκίνης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 17:32

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button