Ελλάδα

Σειρά συναντήσεων στους Δήμους της Φθιώτιδας – Galaksias.com

Σειρά συναντήσεων δρομολογεί και για την νέα χρονιά ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας στις έδρες των Δήμων της Φθιώτιδας που ανελλιπώς πραγματοποιεί  τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, με την έναρξη του 2023, δρομολογεί σειρά συναντήσεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της τακτικής κοινωνικής λογοδοσίας προς τους πολίτες της Φθιώτιδας, που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με συνέπεια ο Υπουργός Οικονομικών, με τη μορφή του απολογισμού.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία περίπου 3,5 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί 9 συνεντεύξεις τύπου και επιπλέον 7 στις έδρες των Δήμων, με σκοπό να αναδειχθεί ο προγραμματισμός και το σημαντικό έργο της Κυβέρνησης για τη Φθιώτιδα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, σε συνεργασία με τους Δημάρχους και τη συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων, στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ θα είναι ανοικτές στους πολίτες.

Αντικείμενό τους θα είναι:

1ον. Αξιολόγηση των έργων που υλοποιήθηκαν και της εξέλιξης αυτών που έχουν δρομολογηθεί, καθώς και των πρωτοβουλιών που  έχουν αναληφθεί.

2ον. Ιεράρχηση έργων και δράσεων για τη νέα Κοινοβουλευτική περίοδο. Προς τούτο, οι δημοτικές αρχές και οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν τον πρώτο λόγο.

“Πρέπει να καταστεί κοινή συνείδηση ότι η περιοχή μας για να προχωρήσει με καλούς ρυθμούς, θα πρέπει να λειτουργεί θεσμικά, συμπληρωματικά και συντεταγμένα”, σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button