Ελλάδα

Σε απόγνωση οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων – «Βιώνουμε συνταξιοδοτική φτώχεια» – ΗράκλειοΗράκλειο
Παγκρήτια Σύσκεψη, Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και  Ενόπλων  Δυνάμεων, Περιφέρειας  Κρήτης, για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 28 Ιανουαρίου


Εξαπατημένοι από όλες τις κυβερνήσεις που δεν έχουν ακόμη αποκαταστήσεις τις αποδοχές τους δηλώνουν οι απόστρατοί Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν σήμερα στην παγκρήτια σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για συνταξιοδοτική φτώχεια και μηδαμινές αυξήσεις οι οποίες εξανεμίστηκαν από την προσωπική διαφορά.

«Όπως όλοι οι συνταξιούχοι, βιώνουμε την «συνταξιοδοτική φτώχεια», που έχει να κάνει με την μείωση των εισοδημάτων μας στο μισό από τα μνημόνια  και την ολοένα μειούμενη αγοραστική δύναμή μας ένεκα του πληθωρισμού», αναφέρουν.

Η αύξηση του 7,75%, είναι κάτω από τον πληθωρισμό και απορροφήθηκε  για το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων από την προσωπική διαφορά.


Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button