Αθλητικά

Στην Παιανία για τρεις μήνες οι προπονήσεις των Εθνικών μας ομάδων! – Galaksias.gr


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 21:01

Το αθλητικό κέντρο της Παιανίας θα φιλοξενήσει τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου για τρεις μήνες με εκκίνηση την πρώτη Απριλίου 2023,λόγω των έργων, που έχουν ξεκινήσει για την ανάπλαση του Ελληνικού και επηρεάζουν και τον Άγιο Κοσμά.

Η χρήση της Παιανίας προσφέρθηκε αμισθί από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον οποίο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαρίστησε.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.

Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023. Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας. Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, 21:04

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button