Ελλάδα

Στο Forum ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης – Galaksias.com

Σε θεσμό εξελίσσεται πλέον το Forum του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Φέτος διεξάγεται για δεύτερη φορά και μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το περσινό, γίνεται πλέον διήμερο (23-24/1) και έχει ως θέμα «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη ημέρα».

Πρόκειται για ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων μέσα από δέκα βασικές θεματικές ενότητες, με τη συμμετοχή υπουργών και υφυπουργών, γενικών γραμματέων, δημάρχων από όλη την Ελλάδα, εκπροσώπων θεσμικών φορέων, καθηγητών πανεπιστημίων, εκπροσώπων εθελοντικών ομάδων κ.α., με στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και δήμων, ώστε να συνδιαμορφώσουν την περιβαλλοντική ατζέντα της επόμενης ημέρας.

Παρών την πρώτη ημέρα του Forum ήταν μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγιας Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ο οποίος ανέφερε σχετικά : «Μεγάλη τιμή η πρόσκληση για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Forum του ΣΠΑΥ. Παρουσία κορυφαίων Υπουργών, Βουλευτών όλων παρατάξεων και Δημάρχων από όλη την Ελλάδα ανέπτυξα τις θέσεις κ τις προτάσεις για την επόμενη μέρα μετά την μεγάλη καταστροφή!! Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας!!!»

The post Στο Forum ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης appeared first on STEREA NEWS.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button