Αθλητικά

Συγκλόνισε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Διάχυτη ήταν η συγκίνηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη γιορτή των κορυφαίων που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), όταν πραγματοποιήθηκε η βράβευση στη μνήμη του Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Το βραβείο παρέλαβε η σύζυγός του, Δώρα, η οποία δήλωσε: «Δύσκολη και όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας. Έχουμε στο σπίτι πάντα το βραβείο του ΠΣΑΤ το 2008. Εύχομαι να μην υπήρχε λόγος να είμαι εδώ εγώ.

Έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε σεισμοπαθείς, η δημοπρασία που γίνεται έχει ξεπεράσει πολύ την αξία για τις δάδες του. Ο Αλέξανδρος δεν διαβρώθηκε από την επιτυχία, έγινε πιο ταπεινός και κοινωνικά ευαίσθητος.

Γι΄αυτό έδωσε σε δημοπρασία τα μετάλλια, όλοι ξέρετε πόσος κόπος, αίμα και προσπάθεια χρειάζεται για ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Του έχω υποσχεθεί ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αξίες που κληροδότησε σε εμένα και στα παιδιά μας. Να έχετε υγεία, αν υπάρχει αυτό υπάρχουν όλα».

Για την αγάπη του προς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό βραβεύτηκε και ο Μιχάλης Μουρούτσος. «Ευχαριστώ για την ιδιαίτερη βράβευση. Στον αθλητισμό κερδίζεις και φίλους. Το 1996 είχα την τύχη να γνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο.

Με μεγάλη ψυχή, δοτικός και δίκαιος προς όλους. Έχουμε ζήσει με τον Αλέξανδρο δυνατές στιγμές. Ο θάνατός του συγκλόνισε τη χώρα και τα λόγια του ήταν αυτά που ένωσαν τη χώρα. Μαθήματα ζωής και κληρονομιάς σε όλους μας», τόνισε.

Article inline ad #5

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button