Ελλάδα

Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου σήμερα με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς της Κρήτης – Ηράκλειο – Galaksias.comΣυνάντηση με Δ.Σ. Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) με κυβερνητικό κλιμάκιο, με παραγωγούς και επαγγελματικούς φορείς της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου


Διευρυμένη σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο – αίθουσα Καρούζου) σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου  στις 10:00 το πρωί.

Τον ΣΕΒΠΗ εκπροσώπησε η κ. Τζίνα Τσαντρίζου, μετά από πρόσκληση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση. 

Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματικοί φορείς του Ηρακλείου συναντήθηκαν και συζήτησαν με τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, τον Αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, τον υφυπουργό Οικονομικών Αποστολο Βεσυρόπουλο, τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρης  και τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστο Δήμα.

Από πλευράς ΣΕΒΠΗ η κ. Τσαντρίζου έθεσε θέματα όπως τις επιπτώσεις της συνεχιζόμενης ενεργειακής κρίσης, με απαραίτητη και επείγουσα τη λήψη μέτρων που θα συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, να επιταχυνθεί η έγκριση του μηχανισμού κρατικής ενίσχυσης των βιομηχανικών PPAs (Green Pool) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την σύνδεση της ΒΙΠΕ με τον ΒΟΑΚ, τον βιολογικό καθαρισμό ενώ παραμένει το αίτημα της αυτοδιαχείρισης της ΒΙΠΕ.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button