Ελλάδα

Το αδιαχώρητο στο κέντρο της Κοζάνης την Παραμονή 24 Δεκεμβρίου – Εορταστικό κλίμα στους δρόμους της πόλης – Πανδώρα & μηχανόβιοι Αγιοβασίληδες! Δείτε βίντεο

Επιμέλειεα Ρεπορτάζ : Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Βίντεο: Μερώπη Βαξεβάνου

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην πόλη της Κοζάνης, την Παραμονή στις 24 Δεκεμβρίου, τόσο στους δρόμους της πόλης και στα εμπορικά καταστήματα, όσο και στα καταστήματα εστίασης.

Από νωρίς το πρωί η κίνηση που σημειώθηκε στους δρόμους της πόλης ήταν αυξημένη με αποκορύφωμα αυτής κατά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες, ενώ ιδιαίτερα αισθητή ήταν και η παρουσία της Τροχαίας Κοζάνης που βρέθηκε στους δρόμους της πόλης για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Ο καιρός ήταν ένα από τους σημαντικούς παράγοντες που συνέβαλλε στο να ξεχυθεί ο κόσμος κυριολεκτικά στους δρόμους , πραγματοποιώντας τις τελευταίες του αγορές για το το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Την τιμητική τους είχαν τα καταστήματα πώλησης ειδών τροφίμων, σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνοι, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο κόσμος έδειξε να απολαμβάνει και την βόλτα του στο εορταστικό κλίμα της πόλης.

Υπό τους ήχους της Πανδώρας Κοζάνης, αλλά και διαφόρων άλλων εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα όμορφο με τον κόσμο να δείχνει να το απολαμβάνει.

Την προσοχή του κόσμου τράβηξαν οι μηχανόβιοι Αγιοβασίληδες που ξεσήκωσαν στο πόδι όλη την πόλη.

 

Πηγή

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button