Ελλάδα

Το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε προσωπικό – Galaksias.com

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς προκειμένου να ευχηθεί στους εργαζόμενους του Πυροσβεστικού Σώματος για τη νέα χρονιά και να προσφέρει γλυκά.

Ο  κ. Μπουρνούς στην συνάντηση που είχε,  ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Διοικητή των Διοικητικών Υπηρεσιών Λέσβου Λήμνου, Παναγιώτη Κυπριωτέλλη και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Γιώργο Ντίνο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας στους εργαζομένους της Πυροσβεστικής για την αυταπάρνηση με την οποία ρίχτηκαν στη μάχη για την κατάσβεση της περυσινής καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή Βατερών-Βρίσας και ευχηθήκαμε τη νέα χρονιά να μην ξαναζήσει η Λέσβος παρόμοια ακραία φαινόμενα.

Επιλέξαμε την πρώτη μας επίσκεψη για το 2023 να την κάνουμε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Σώματος για την προσφορά τους στην κοινωνία και το περιβάλλον και να τους ευχηθούμε τη νέα χρονιά να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τόσο καταστροφικά φαινόμενα, όπως η πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

Δεν φτάνουν, όμως, μόνο οι ευχές. Το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε προσωπικό. Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε το αρμόδιο Υπουργείο μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ώστε η ενίσχυση της Πυροσβεστικής σε έμψυχο δυναμικό να γίνει πράξη. Κι αν συνεχίσει η απερχόμενη κυβέρνηση να κωφεύει, τότε μια νέα κυβέρνηση, για την οποία αγωνιζόμαστε, θα έλθει σύντομα να ικανοποιήσει αυτή την άμεση αναγκαιότητα.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button