Οικονομία

Το 2023 όλοι έχουν το κίνητρο για να ταξιδέψουν παντού με τη SKY express


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022, 17:04

Έκπτωση έως 60% σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι τον Οκτώβριο 2023 .

Με τη νέα πρωτοβουλία της SK Yexpress “Santa’s Offer 60% entire network”, όλοι έχουν το κίνητρο για να ταξιδεύουν ασταμάτητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, από τις αρχές του έτους μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Η αεροπορική της νέας εποχής προσφέρει έκπτωση έως 60 %* σε όλους και όλες, ανεξάρτητα από τον προορισμό που επιθυμούν να ταξιδέψουν,  για να απολαύσουν περισσότερες από μία φορά την άνεση της πτήσης με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να σκεφτούν για πού θα πετάξουν στο διάστημα από 10 Ιανουαρίου 2023 έως 28 Οκτωβρίου 2023, ώστε να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2023.

ΗSKYexpress ανταποκρίνεται σταθερά στις επιθυμίες των σύγχρονων ταξιδιωτών με ένα πλούσιο πτητικό πρόγραμμα· το οποίο σήμερα φτάνει σε 34 σημεία της χώρας,8πόλεις του εξωτερικού και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους προορισμούς.

Πιστή στη φιλοσοφία της να βλέπουμε τη ζωή αλλιώς, η SKYexpress μας προσκαλείτο 2023 στην “inwiththenewyear” διάθεσή της, για να ζήσουμε νέες εμπειρίες, ταξιδεύοντας με συνείδηση στο περιβάλλον και τους γύρω μας.

Article inline ad #5

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button