Ελλάδα

Χανιά: Γέμισε Άι Βασίληδες το κέντρο της πόλης – Σε γιορτινό κλίμα διεξάγεται το 9ο Santa Run (εικόνες) – ΧανιάΜικροί και μεγάλοι, έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κατεχάκη, όπου με μπόλικο κέφι, χορο και μουσική υποδέχονται την μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση

Επέστρεψε στην καρδιά των Χανίων το Santa Run Chania, σήμερα Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου. Μικροί και μεγάλοι, έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κατεχάκη, όπου με μπόλικο κέφι, χορο και μουσική υποδέχονται την μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση που στηρίζει δομές και σωματεία για παιδιά, φέτος θα συνδυάσει τη συγκέντρωση σάκων αγάπης με μουσικά δρώμενα, χωρίς τους περιορισμούς των προηγούμενων δύο ετών εξ αιτίας της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι Άγιοι Βασίληδες, δεν έχουν παραλαμβάνουν από ένα σάκο αγάπης από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, τον γεμίσουν παιχνίδια και σχολικά είδη και τον παραδίδουν πίσω στις 26 Δεκεμβρίου στη μία το μεσημέρι.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς την Πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί όπου έχει στηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, για να παραδώσουν τους σάκους με τα δώρα σε παιδιά της πόλης που έχουν ανάγκη. Από εκεί το πλήθος του κόσμου θα κατευθυνθεί προς την αυλή του Πειραματικού Γυμνασίου όπου τοπικά συγκροτήματα και ο Μύρωνας Στρατής υπόσχονται να θυμίσουν τις εποχές πριν από την πανδημία, όταν το ποτάμι αγάπης κατέληγε σε μια μεγάλη συναυλία.

Ο δήμος Χανίων θα πριμοδοτήσει κάθε σάκο που θα συγκεντρωθεί με το ποσό των δεκαπέντε ευρώ ενώ στην είσοδο του Πειραματικού Γυμνασίου θα μπορούν σε ειδικούς κουμπαράδες, όσοι ενδιαφερόμενοι, να τοποθετούν το ποσό που επιθυμούν το οποίο ο δήμος θα διπλασιάσει. Το 9ο Santa Run διοργανώνει το ομώνυμο σωματείο, με την υποστήριξη του δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button