LifeStyle

Η Cher αρραβωνιάστηκε – Το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι – Galaksias.gr

Με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό δαχτυλίδι η Cher ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον φίλο της μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρντς (γνωστό και ως A.E.).

Η Cher ανέβασε τη φωτογραφία από το εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο Twitter ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου αναφέρει το όνομα του Αλεξάντερ Έντουαρντς, ενώ στη λεζάντα σημειώνει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν λόγια».

Σύμφωνα με το People, η δημοσίευση προκάλεσε ερωτηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν είναι ένα απλό δώρο ή δαχτυλίδι αρραβώνων. Έτσι λίγες ώρες αργότερα η Σερ χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία εξηγώντας ότι την πόσταρε: «επειδή το μανικιούρ του είναι τόσο ωραίο», με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να συνεχίζουν να τη ρωτούν.

Το ζευγάρι έγινε πρωτοσέλιδο όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στις 2 Νοεμβρίου στο Λος ‘Αντζελες. Μετά την έξοδο, η θρυλική τραγουδίστρια έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους είναι σε σχέση και υπερασπίστηκε τη διαφορά ηλικίας των 40 χρόνων τους, γράφοντας στο Twitter: «Η αγάπη δεν ξέρει μαθηματικά».

To άρθρο Η Cher αρραβωνιάστηκε – Το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button