LifeStyle

«Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να μοιραστώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό με την οικογένειά μου» – Galaksias Portal News

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το ήξερα ότι είμαι ομοφυλόφιλος» παραδέχεται ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Για τον πρόσφατο γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς του, Γιάννη Τράκα μίλησε ο σχεδιαστής Σπύρος Στεφανουδάκης το μεσημέρι της Δευτέρας όταν και βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ,

«Μεγάλωσα στον Πόρο. Εκεί κλείστηκα στον εαυτό μου, ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό, 9 χρόνια έκανα κωπηλασία για να είμαι λιγάκι αφανής παντού, ώστε να μη δει κανείς τι είμαι. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το ήξερα ότι είμαι ομοφυλόφιλος» δήλωσε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

«Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την οικογένειά μου, τελικά έκανα λάθος. Υπήρχε η απόλυτη αποδοχή. Η μαμά μου το έμαθα πριν από 3-4 χρόνια. Ο μπαμπάς μου το έμαθε τώρα. Δεν ήταν στον γάμο. Δεν το ήξερε. Δεν μπόρεσα να του το πω.

«Τώρα μου άνοιξε την αγκαλιά του. Του το είπε η μητέρα μου μετά. Το μετάνιωσα που δεν του το είπα. Δεν ξέρω αν ερχόταν» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Στεφανουδάκης στη νέα του συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Σπύρος Στεφανουδάκης: «Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να μοιραστώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό με την οικογένειά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button