LifeStyle

Ξανά… αυτοτρολάρισμα από την Κιμ Καρντάσιαν – Ο νέος αγώνας της να ανέβει τα σκαλιά φορώντας θεόστενο φόρεμα

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει χωρίς αμφιβολία… πληθωρικό κορμί, που ασφυκτιά όταν η influencer το κλείνει μέσα σε στενά ρούχα. Και όταν προσπαθεί να ανέβει σκαλιά φορώντας θεόστενα φορέματα ή φούστες τότε η εικόνα βγάζει γέλιο.

Άλλος στη θέση της Κιμ Καρντάσιαν ίσως να μην ήθελε να δημοσιοποιήσει τέτοιες στιγμές. Η influencer, όμως, δεν καταλαβαίνει απ’ αυτά.

Η Κιμ Καρντάσιαν έβγαλε στο φως ένα βίντεο, στο οποίο προσπαθεί να ανέβει μια σκάλα φορώντας μια κατακόκκινη, θεόστενη δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana «αυτοτρολάροντας» τον εαυτό της, καθώς η εικόνα της προσπάθειάς της να προχωρήσει στα σκαλιά προκαλεί γέλιο.

Η δύσκολη… άνοδος της Κιμ Καρντάσιαν στα σκαλιά έγινε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνο φορώντας ένα κόκκινο σετ, Dolce & Gabbana, το οποίο είναι τόσο στενό που δυσκολεύει το περπάτημά της.

Μάλιστα όταν έφτασε η ώρα να ανέβει τα σκαλιά, η influencer χρειάστηκε βοήθεια για να μη χάσει την ισορροπία της και κρατήθηκε από την κουπαστή.

Το ωραίο και το… παράξενο βέβαια, δεν είναι αυτό. Είναι ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε ανεβάσει ξανά ένα σχεδόν ολόιδιο βίντεο στις αρχές του φθινοπώρου του 2022. Και τότε φορούσε ένα θεόστενο φόρεμα. Και τότε προσπαθούσε να ανέβει σκαλιά. Και τότε η δημιουργία που φορούσε ήταν του οίκου Dolce & Gabbana.

@kimkardashian

 

♬ original sound – Kim Kardashian

 

Οπότε το αυτοτρολάρισμα» της Κιμ Καρντάσιαν μάλλον δεν είναι τόσο… αυθόρμητο και έχει να κάνει με μια προσπάθειά της να διαφημίσει έμμεσα τον οίκο Dolce & Gabbana.

To άρθρο Ξανά… αυτοτρολάρισμα από την Κιμ Καρντάσιαν – Ο νέος αγώνας της να ανέβει τα σκαλιά φορώντας θεόστενο φόρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button