Τεχνολογιά

Ολλανδία-Αυστρία 2-3 (Δεύτερο ημίχρονο) – Galaksias Portal News

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (ΕΡΤ3) στο «Olympiastadion» του Βερολίνου η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αυστρία, οι οποίες αναμετρώνται, για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2024.

Με 4 βαθμούς οι «οράνιε» έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα νοκ-άουτ ακόμη κι ως 3οι, ωστόσο απ’ την άλλη πλευρά, αν η Αυστρία ηττηθεί, θα «μπλέξει» για να μπει στους 4 καλύτερους τρίτους, ποντάροντας στον καλό συντελεστή τερμάτων που έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αυστριακοί πήραν το προβάδισμα στο 6ο λεπτό, μετά το αυτογκόλ του Μάλεν.

Ο Ολλανδός άσος στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει την ωραία κάθετη του Πρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 47ο λεπτό το συγκρότημα του Κούμαν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση των Ολλανδών αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Χάκπο, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πεντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 59′ οι Αυστριακοί πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Σμιντ να πιάνει την κεφαλιά, βλέποντας τον Ντε Φράι να μπαίνει στην πορεία της και να την στέλνει στα δίχτυα του Φερμπρούχεν.

 

Στο 75′ η Ολλανδία ισοφάρισε εκ νέου με τον Ντεπάι (το γκολ μέτρησε αφότου ο διαιτητής έκανε χρήση του onfield review), ωστόσο η χαρά της διήρκησε λίγο καθώς στο 80′ ο Σάμπιτσερ έκανε το 3-2 για τους Αυστριακούς, σε ένα χορταστικό ματς.

 

Ολλανδία-Αυστρία 2-3

Γκολ: 6′ αυτ. Μάλεν (Αυστρία), 47′ Χάκπο (Ολλανδία), 59′ Σμιντ (Αυστρία), 75′ Ντεπάι (Ολλανδία), 80′ Σάμπιτσερ (Αυστρία)

Κίτρινες: Πος (Αυστρία), Βίμερ (Αυστρία)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Ολλανδία: Φερμπρούχεν, Χεερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Ακέ (66′ Φαν ντε Φεν), Ντε Φρέι, Ντεπάι, Χάκπο, Ρέιντερς (66′ Βαινάλντουμ), Φέερμαν, Μάλεν (72′ Βέγκχορστ), Σχάουτεν

Αυστρία: Πεντς, Βέμπερ, Πος, Ζάιβαλντ, Αρναούτοβιτς, Πρας, Ζάμπιτσερ, Γκρίλιτς (63′ Λάιμερ), Λιένχαρτ (63′ Κέρφελντ), Σμιντ, Βίμερ (63′ Μπάουμγκαρτνερ)

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button