Τεχνολογιά

Παναθηναϊκός-Ουνιόν Χάουζ 3-0 (Πρώτο ημίχρονο) – Galaksias Portal News

To πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει αυτήν την ώρα (COSMOTE SPORT 1 HD) ο Παναθηναϊκός,  ο οποίος αντιμετωπίζει στο Σλάντμινγκ την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάουζ.

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο στο εν λόγω ματς δεν έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Ιωαννίδη, που βρίσκεται στην Αθήνα, τον Μπάλντοκ καθώς η Σέφιλντ δεν του επιτρέπει να προπονηθεί ακόμα με τη νέα του ομάδα, τους Κλεϊνχέισλερ, Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς που είχαν -ή έχουν- υποχρεώσεις στο Euro και πιθανότατα τους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, για να προφυλαχθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη του ενδεκάδα ως τεχνικός του Παναθηναϊκού ο Ουρουγουανός επέλεξε τους εξής: Ο Λίλο είναι στην εστία με τους Κάτρη, Γεντβάι, Τσόκαι, Κυριόπουλο να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα.

Οι Ζέκα, Νίκας, Τρουιγιέ βρίσκονται στον άξονα, ενώ οι Μαντσίνι, Τζούριτσιτς και Θ. Νταμπίζας είναι στην τριάδα της επίθεσης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Kαρακασίδης, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Γερεμέγιεφ, Βιλένα, Αράο, Μπρέγκου, Φικάι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mόλις στο πρώτο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Τζούριτσιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα με σουτ στην κίνηση.

Παναθηναϊκός-Ουνιόν Χάουζ 3-0

Γκολ: 1′ Τζούριτσιτς (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λίλο, Κάτρης, Γεντβάι, Κυριόπουλος, Ζέκα, Τσοκάι, Τρουιγιέ, Νίκας, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Νταμπίζας

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button