Αθλητικά

«Υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα του Τορόντο ο Βεζένκοφ» – Galaksias Portal News

Το «Sportando» σε σημερινό δημοσίευμά του ανέφερε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να προκύπτει από το ρεπορτάζ των Ράπτορς.

Ο δημοσιογράφος, Μάικλ Γκρέιντζ, ο οποίος ασχολείται με τα θέματα της ομάδας του Τορόντο, σε ανάρτησή του επισήμανε ότι ο Βούλγαρος διεθνής φόργουορντ, υπολογίζεται κανονικά από τους Καναδούς επισημαίνοντας ότι η νέα του ομάδα, στην οποία κατέληξε, μέσω ανταλλαγής «δεν δείχνει διάθεση να τον αποδεσμεύσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ των Ράπτορς ανέφερε: «Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα, δεν ισχύουν.

Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Τον περιμένουν στην προετοιμασία τους».

Υπενθυμίζεται ότι στο ρεπορτάζ του το «Sportando» ανέφερε ότι «ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφει στον Πειραιά έπειτα από έναν μόλις χρόνο», τονίζοντας παράλληλα ότι το deal θα φτάσει τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ρούκι του σεζόν ο 29χρονος φόργουορντ είχε 5,4 πόντους (37,5% στα τρίποντα) και 2,3 ριμπάουντ σε 12,2 λεπτά κατά μέσο όρο παίζοντας σε συνολικά 42 αναμετρήσεις.

Έχει εγγυημένο συμβόλαιο αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το καλοκαίρι του 2025, υπάρχει οψιόν από την πλευρά της εκάστοτε ομάδας του, για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με απολαβές περίπου 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button