Εργασία

24 προσλήψεις στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για την σύναψη συμβάσεων με καθεστώς έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών (ΑΠΥ), διάρκειας δύο (2) ετών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό για τον ΕΟΦ, για τις παρακάτω ειδικότητες σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

  • 11 ΠΕ Φαρμακευτικής με ειδικότητα ΠΕ Φαρμακοποιών
  • 5 ΠΕ Χημικών με ειδικότητα ΠΕ Χημικών
  • 5 ΠΕ Βιολόγων με ειδικότητα ΠΕ Βιολόγων
  • 2 ΠΕ Γεωτεχνικών με ειδικότητα ΠΕ Κτηνιάτρων
  • 1 ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα ΠΕ Παθολογίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΦ (Μεσογείων 284, Χολαργός, Τ.Κ. 15562).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες και αρχίζει από την επομένη ημέρα της δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα ΕΟΦ, ήτοι από 18/10/2024 μέχρι τις 1/11/2024 και ώρα 15:00. Η υπηρεσία θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 14:00 για την παραλαβή των αιτήσεων. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ http://www.eof.gr (καρτέλα Οργανισμός/Ανακοινώσεις). Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά, υποχρεώσεις κλπ., παρέχονται από τη Διεύθυνση Διοικητικού του Ε.Ο.Φ, στο τηλέφωνο 213 2040386, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00- 15:00.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button