Εργασία

45 θέσεις για ταμίες και ταξιθέτριες στο Εθνικό Θέατρο

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την Επωνυμία «Εθνικό Θέατρο», καλεί όσες/όσους έχουν τα προσόντα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταμίες στις εκδηλώσεις/παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά την χειμερινή Καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη των θέσεων στους χώρους των ταμείων εισιτηρίων του Εθνικού Θεάτρου.

Οι υποψήφιες/οι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση «Φόρμα Αίτησης Ταμιών», επισυνάπτοντας στο αντίστοιχο πεδίο το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και τα έγγραφα των απαιτούμενων προσόντων, τα οποία αναφέρονται στον αριθμό 4 της παρούσας, καθώς και στον αριθμό 2 του Πίνακα Κριτηρίων Αξιολόγησης σε αρχεία pdf, μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα (www.n-t.gr) κατά το διάστημα από 18/09/2024 έως και 28/09/2024. Με την υποβολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό αριθμό από το σύστημα.

Επιθυμητά προσόντα
• Διετής προϋπηρεσία ως ταμίας θεάτρου σε αντίστοιχη θέση εργασίας σε πολιτιστικούς φορείς και άριστη επικοινωνία στην εξυπηρέτηση του κοινού.
• Εμπειρία σε ηλεκτρονικό πρόγραμμα έκδοσης εισιτηρίων

Ολη η προκήρυξη εδω


Το Ν.Π.Ι.Δ. με την Επωνυμία «Εθνικό Θέατρο», καλεί όσες/όσους έχουν τα προσόντα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτριες/ες, ελέγκτριες/ες υποδοχής εισόδου στις εκδηλώσεις/παραστάσεις/εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν κατά την χειμερινή Καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη των θέσεων στους χώρους εκδηλώσεων /παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου.

Οι υποψήφιες/οι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση «Φόρμα Αίτησης Ταξιθεσίας», επισυνάπτοντας στο αντίστοιχο πεδίο το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και τα έγγραφα των απαιτούμενων προσόντων, τα οποία αναφέρονται στον αριθμό 4 της παρούσας, καθώς και στον αριθμό 2 του Πίνακα Κριτηρίων Αξιολόγησης σε αρχεία pdf, μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα (www.n-t.gr) κατά το διάστημα από 18/09/2024 έως και 28/09/2024. Με την υποβολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό αριθμό από το σύστημα.

Απαιτούμενα προσόντα:
• Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής),
• Άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας,
• Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Β2)
• ECDL(επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου), όπως ορίζεται στο Προσοντολόγιο Δημοσίου Τομέα (Φ.Ε.Κ. Α΄/232, Π.Δ. 85/17.12.2022)

Ολη η προκήρυξη εδω

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button