Τεχνολογιά

Μία ιδέα μπορεί να κάνει τη διαφορά – Galaksias Portal News

Το Red Bull Basement επιστρέφει, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους άνω των 18 ετών να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις ιδέες τους, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να οραματιστούν λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν τον κόσμο γύρω τους, ενώ τους παρέχει τα εργαλεία και την υποστήριξη για να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τώρα και να διεκδικήσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί στο Τόκιο της Ιαπωνίας τον Δεκέμβριο του 2024, περνώντας τέσσερις ημέρες σε ένα μοναδικό περιβάλλον καινοτομίας και συνεργασίας. Η νικήτρια ομάδα του Παγκόσμιου Τελικού θα απολαύσει ένα μοναδικό ταξίδι στο Silicon Valley και το Λος Άντζελες το 2025, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικές ευκαιρίες, προσωπική καθοδήγηση από το Plug and Play VC και θα έρθουν σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς λειτουργεί:
Δήλωσε συμμετοχή και δείξε την καλύτερη ιδέα σου:
Ως ομάδα ενός ή δύο ατόμων, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής για να παρουσιάσεις την ιδέα σου. Εάν δεν έχεις ακόμα μία συγκεκριμένη ιδέα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία AI για να εμπνευστείς και να επιταχύνεις την υποβολή σου. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των ιδεών που μπορεί να υποβάλει κάποιος.

Επιλογή καλύτερων ιδεών:
Οι ιδέες θα αξιολογηθούν από μία επιτροπή ειδικών, με τους νικητές να ανακοινώνονται μέσω του επίσημου site και των καναλιών του Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απογείωσε την ιδέα σου:
Ο νικητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στον Παγκόσμιο Τελικό στο Τόκιο της Ιαπωνίας, τον Δεκέμβριο του 2024.

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου και κάνε την ιδέα σου πραγματικότητα μέσα από το Red Bull Basement Greece!
Partners του Red Bull Basement 2024 είναι η AMD & η Microsoft.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
redbull.com/redbullbasement

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button