LifeStyle

Ο Τέρης Χρυσός βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση στο σπίτι του – «Παραμένει ακίνητος 10 μέρες»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή, Τέρη Χρυσό, ο οποίος εκτός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είχε και ένα ατύχημα που τον καθήλωσε στο κρεβάτι του.

Ο φίλος του τραγουδιστή, Αντρέας Κουβελογιάννης αποκάλυψε μέσω μια ανάρτησης στο Facebook, ότι ο Τέρης Χρυσός βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του εδώ και 10 μέρες λόγω ενός ατυχήματος και συγκεκριμένα μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του.

Σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς που είχε κάνει πριν από 3-4 χρόνια.

Στην ανάρτησή του ο Αντρέας Κεφαλογιάννης έγραψε: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, – αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε- αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους.

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί, και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής».

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο Τέρης Χρυσός έδωσε την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του από την οποία είχε βγει νικητής. «Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στο Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω.

Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι. Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα», είχε αναφέρει τον Δεκέμβρη του 2019 ο ίδιος.

To άρθρο Ο Τέρης Χρυσός βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση στο σπίτι του – «Παραμένει ακίνητος 10 μέρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button