LifeStyle

«Έχει μια αφέλεια σε αυτά που κάνει, είναι εντελώς υπερεαλιστικά» – Galaksias Portal News

«Δεν έχω δει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, δεν ξέρω. Ο Μάρκος είναι όμως ένας καλλιτέχνης ο οποίος γελοιοποιεί και τον ίδιο του τον εαυτό», είπε ο Νίκος Ορφανός.

Στην νέα εκπομπή «Weekenders» έδωσε συνέντευξη σήμερα το πρωί (21.09.2024) ο Νίκος Ορφανός και μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και το αν θα πρέπει να υπάρχουν όρια στη σάτιρα.

«Όχι, στη σάτιρα δεν υπάρχουν όρια. Όπως έλεγε και ο Γούντι Άλεν “μπορείς να κάνεις πλάκα με τα πάντα, αρκεί να είναι καλή”. Τα όρια στη σάτιρα τα βάζει ο καθένας ξεχωριστά. Εγώ δηλαδή δεν γελάω ποτέ με ανέκδοτα και αστεία που σατιρίζουν τον σωματότυπο ενός ανθρώπου.

Δεν τα θεωρώ αστεία, τα θεωρώ χαζομάρες. Από εκεί και πέρα, αν ένας κόσμος γελάει με κάτι, το χιούμορ δεν είναι και καμία τρομερή επίγνωση αλλά μια πλάκα της στιγμής. Ειδικά όσο είναι επιφανειακή και χαζή. Τώρα, όμως, να σατιρίζεις κάποιον επειδή είναι ομοφυλόφιλος ή έχει μια διάπλαση Α, δεν είναι απλώς κακό χιούμορ, είναι ντεμοντέ», είπε.

«Δεν έχω δει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, δεν ξέρω. Ο Μάρκος είναι όμως ένας καλλιτέχνης ο οποίος γελοιοποιεί και τον ίδιο του τον εαυτό. Τον πρώτο που γελοιοποιεί είναι τον εαυτό του.

Έχει μια μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού οπότε δεν πιστεύω όσο πιθανώς και κακόγουστο να είναι το σκετς για το Nemo, που δεν το έχω δει, ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ρατσιστικό. Έχει μια αφέλεια πάντα σε αυτά που κάνει, είναι όλο εντελώς υπερεαλιστικά», πρόσθεσε ο Νίκος Ορφανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

To άρθρο Νίκος Ορφανός για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει μια αφέλεια σε αυτά που κάνει, είναι εντελώς υπερεαλιστικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button