LifeStyle

«Μυστήριο» η αλλαγή στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού – Η ανάρτησή της με καστανά μαλλιά

Τα μακριά ξανθά μαλλιά για τα οποία ξεχώριζε η Δούκισσα Νομικού αποτελούν παρελθόν… ή μπορεί και όχι. Μία ανάρτηση στο Instagram δημιουργεί ερωτηματικά για το αν το μοντέλο έκανε αυτή την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του.

Μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, ανέβασε η Δούκισσα Νομικού η οποία είναι μελαχρινή. Όπως η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με το look της από το Παρίσι.

Ωστόσο, «μυστήριο» παραμένει για το αν η αλλαγή έγινε πρόσφατα ή για το αν πρόκειται για παλιές φωτογραφίες τις οποίες αποφάσισε να δημοσιεύσει τώρα η Δούκισσα Νομικού.

«Ίδια αλλά διαφορετική», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανώς αλλαγμένη αλλά το ίδιο εντυπωσιακή πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έδειξε το πόσο πολύ της πηγαίνει το καστανό.

Το μοντέλο λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της και αυτή η μεγάλη αλλαγή δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αναρτήσεις της, είτε είναι πρόσφατη, είτε όχι.

To άρθρο «Μυστήριο» η αλλαγή στην εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού – Η ανάρτησή της με καστανά μαλλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button