Πολιτική

«Αν ο Μητσοτάκης το κάνει για να στείλει μήνυμα, είναι απαράδεκτο» – Galaksias Portal News

Τίτλοι τέλους για τον Μάριο Σαλμά από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Μάριος Σαλμάς διαγράφηκε κι επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία μετά την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η διαγραφή του επισφραγίστηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Δευτέρας (23.09.24), με τον Μάριο Σαλμά να δίνει το παρόν μόλις 2 λεπτά και στη συνέχεια να αποχωρεί.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος δεν παραδίδει την έδρα του. 

Ο Μάριος Σαλμάς βρέθηκε στη Βουλή από νωρίς το πρωί κι είχε συνάντηση με τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη. 

«Αν με διαγραφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια,  επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμη μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο. Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής.»

 

To άρθρο Ο Μάριος Σαλμάς διεγράφη κι επίσημα από τη ΝΔ και δεν παραδίδει την έδρα: «Αν ο Μητσοτάκης το κάνει για να στείλει μήνυμα, είναι απαράδεκτο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button