Αθλητικά

Εθεάθη 6τροχη Ferrari Testarossa και όλο το internet ψάχνει το γιατί κατασκευάστηκε

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Εξ ορισμού, ένα πραγματικό 6×6 είναι ένα εξάτροχο όχημα όπου όλοι οι άξονες παίρνουν ισχύ από το κιβώτιο ταχυτήτων. Τούτου λεχθέντος, αμφιβάλλουμε ότι αυτή η Ferrari Testarossa έχει ισχύ στο μπροστινό μέρος, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν και οι τέσσερις πίσω τροχοί κινούνται. Για λόγους όμως απλότητας, θα ονομάσουμε αυτό το μοναδικό κατασκεύασμα Testarossa 6×6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι ακριβώς συμβαίνει εδώ; Το Hvber.Media στο Instagram απαθανάτισε αυτή την προσαρμοσμένη Ferrari στο πίσω μέρος αυτοκινητάμαξας στο Ντάλας του Τέξας. Μοιάζει με έργο εν εξελίξει καθώς τα μπροστινά φτερά λείπουν, ο πίσω διαχύτης δείχνει ημιτελής ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να καλύπτει τον κινητήρα της Ferrari (αν υποθέσουμε ότι υπάρχει καν κινητήρας).

Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία για την κατασκευή αυτή, αλλά υπάρχουν δύο στοιχεία που ίσως προδίδουν τον ιδιοκτήτη της.

Αρχικά είναι η περιοχή του Ντάλας και στη συνέχεια, το αφεντικό της Gas Monkey, Richard Rawlings, αγόρασε πέρυσι πέντε Testarossa, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως κινηματογραφικά αυτοκίνητα για την ταινία Infinite. Ως κινηματογραφικά αυτοκίνητα, μερικά ήταν σε κακή κατάσταση και όλα είχαν τροποποιηθεί σε ένα βαθμό. Αν κάποιος ήθελε να κατασκευάσει μια εξάτροχη Testarossa, το να έχει μερικά πρώην κινηματογραφικά αυτοκίνητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Gas Monkey πέρυσι πήγαν στη SEMA ένα τριθέσιο EV χωρίς οροφή με την ονομασία Testa. Θα μπορούσε αυτό το εξάτροχο να είναι η επόμενη κατασκευή τους; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button