Τεχνολογιά

Μακελειό με 50 νεκρούς στον Λίβανο, από επιθέσεις του Ισραήλ – Galaksias Portal News

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου δήλωσε ότι τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 300 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων παιδιά, γυναίκες και νοσοκόμοι, σε ισραηλινά πλήγματα τη Δευτέρα που είχαν στόχο τον νότιο Λίβανο.

Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει ρουκέτες σε ισραηλινούς στόχους
Η ένοπλη ομάδα του Λιβάνου ανέφερε ότι εκτόξευσε δεκάδες ρουκέτες σε πολλαπλές ισραηλινές στρατιωτικές θέσεις, μετά από επιθέσεις του ισραηλινού στρατού σε στόχους που ανήκουν στη Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο και στην περιοχή του Μπεκάα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωσή της, η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι «σε απάντηση στις επιθέσεις του ισραηλινού εχθρού που στόχευσαν τις περιοχές του Νότου και του Μπεκάα», οι μαχητές της βομβάρδισαν δύο στρατιωτικές θέσεις στο βόρειο Ισραήλ και τα «συγκροτήματα της αμυντικής βιομηχανίας Rafael» βόρεια της Χάιφα.

Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι έπληξε περίπου 300 στόχους στον Λίβανο σήμερα.

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου καταγγέλλει το ισραηλινό “σχέδιο καταστροφής” της χώρας

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι κατήγγειλε ότι το Ισραήλ έχει καταρτίσει ένα «σχέδιο καταστροφής» της χώρας, μετά την ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού για πλήγματα της Χεζμπολάχ.

«Η συνεχιζόμενη ισραηλινή επίθεση εναντίον του Λιβάνου είναι ένας πόλεμος εξόντωσης από κάθε άποψη, ένα σχέδιο καταστροφής με στόχο την εξάλειψη του Λιβάνου και των πόλεών του», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο Μικάτι.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button