Media

Γιώργος Θαναηλάκης για deal: “Οι παίκτες στο πλατό φωνάζουν ατάκες μου!”

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη επιστροφή του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο νέος παρουσιαστής του Deal, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για το νέο του εγχείρημα, για το αν έχει το άγχος της πρεμιέρας και δέχθηκε και μια ευχάριστη έκπληξη.

Στην αρχή της κουβέντας η Κατερίνα μάς αποκάλυψε ότι όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Γιώργου Θαναηλάκη για τον νέο παρουσιαστή του Deal, έλαβε μήνυμα από τον μεγαλύτερο φαν του που δεν είναι άλλος από τον γιο του, ευχαριστώντας την για τα καλά της λόγια.

«Τη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο από το κανάλι για να μου προτείνουν να παρουσιάσω το Deal, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη τη στιγμή», μας λέει αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης και συνεχίζει «Μου είπαν καταρχάς να κάνω ένα δοκιμαστικό, είπα εντάξει θα το κάνω και από τις εκφράσεις των ανθρώπων στο δοκιμαστικό κατάλαβα πως πήγε καλά, κάτι που αισθάνθηκα κι εγώ. Αλλά ξέρεις, κάνεις ένα δοκιμαστικό, περιμένεις μια εβδομάδα, δύο εβδομάδες να σε ειδοποιήσουν… Πέρασε καιρός, δε με ειδοποίησαν, το άφησα πίσω μου, το ξέχασα… Αρχές Ιουνίου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω να μιλήσουμε για την παρουσίαση του Deal».

Για το αν παίζουν ατάκες του, ποδοσφαιρικές, στα γυρίσματα εκείνος απαντά: «Τις φωνάζουν οι παίκτες που είναι μέσα στο πλατό!»

Όσον αφορά στη σχέση του με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο Γιώργος απαντά: «Δεν θα μπορούσα να μην τον πάρω τηλέφωνο, τον γνωρίζω και ουσιαστικά μου είπε να μην ανησυχώ για τίποτα γιατί είναι εξαιρετικοί οι άνθρωποι στον Alpha, οι συνεργάτες σου, και θα το καταλάβεις όταν θα πηγαίνει όλο νεράκι… Είναι ώρες τα γυρίσματα, θέλει να είσαι λίγο σε ενέργεια, να προσέχεις και γενικά μου είπε ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και δεν είναι ο παρουσιαστής. Είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται πάρα πολύ απ’ τους παίκτες».

Όσον αφορά στον ρυθμό των επεισοδίων και το παιχνίδι, ο Γιώργος μάς είπε: «Βγάζουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα… γενικά πάμε γρήγορα στα γυρίσματα, αυτό είναι πολύ καλό, αλλά βοηθούν πάρα πολύ και οι συνεργάτες… Φέτος έχει ανέβει και το ποσό. 70.000 ευρώ από φέτος, άλλο σκηνικό, πάμε να παίξουμε… Το μεγαλύτερο ποσό που έχουμε δώσει μέχρι τώρα είναι 32.000 ευρώ! Εγώ που το ζω από μέσα, θα σας πω ότι σχεδόν όλοι φεύγουν με λεφτά…».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Φερεντίνος ευχήθηκε καλή αρχή στον Γιώργο Θαναηλάκη, λέγοντας ότι είναι πολύ συμπαθής και ότι θα δώσει το δικό του στίγμα στο παιχνίδι, καθώς και ο Μηνάς Τσαμόπουλος, το πρώην ραδιοφωνικό του ταίρι, έδωσε τις δικές του ευχές για καλή αρχή και καλή επιτυχία!

DEAL: Το παιχνίδι σου επιστρέφει με τον Γιώργο Θαναηλάκη!

Πρεμιέρα, σήμερα στις 17:45

22 παίκτες, 22 σφραγισμένα κουτιά, ένας τραπεζίτης και ένας μόνο στόχος… Τα 70.000€!!!

Το Deal επιστρέφει, ανανεωμένο, με νέο παρουσιαστή, νέο σκηνικό, νέα δικηγόρο, περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερο ρίσκο!

Από σήμερα το «Deal» επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη!

Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν 70.000€.

Αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button