Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και του ΕΟΔΥ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης έκανε γνωστό μέσω των social media πως την Τετάρτη (25/09/2024) θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης (25/09/2024) την Εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και του ΕΟΔΥ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής: Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πρόκειται να επισκεφτεί αύριο στις 10.00 το πρωί, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πολάκης, προκειμένου να καταθέσει:

1.Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”. Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 € και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής.

2.Αίτηση κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ. η οποία ήρθε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και ως αποτέλεσμα της μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον.

(Υγ.Εγω παιχνιδια δεν παίζω και ο,τι λέω το κάνω….Λεπτομερειες αυριο….)

 

To άρθρο Ο Παύλος Πολάκης στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και του ΕΟΔΥ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button