Πολιτική

Live Σε λίγη ώρα το debate για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο στούντιο της ΕΡΤ.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης αναπτύσσουν τις θέσεις τους στο debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ σε έξι θεματικές ενότητες.

1.    Οικονομία-Ανάπτυξη
2.    Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
3.    Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
4.    Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
5.    Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
6.    ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30” και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά 6 follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15” και κάθε απάντηση τα 30”.

Κάθε υποψήφια-ιος έχει τη δυνατότητα 5 φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30”. Την ίδια χρονική διάρκεια πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

To άρθρο Live Σε λίγη ώρα το debate για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – Φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button