Media

Νικολίνα Νικολούζου: “Άτομα σαν κι εμένα δεν θα πήγαιναν να δούνε τον Μάρκο Σεφερλή”

Η Νικολίνα Νικολούζου, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, μίλησε για τα σχόλια που άκουσε όσο ήταν στη διαδικασία της φυλομετάβασης και για για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή.

«Ήταν μία έκρηξη όλο αυτό. Δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και πάρα πολλή θετική ενέργεια από το κόσμο. Με δέχτηκαν χωρίς να το περίμενα. Ειδικά στην αρχή της φυλομετάβασης δέχτηκα πολλές συμπεριφορές από τον κόσμο και ματιές. Τώρα, μετά το coming out, δεν έχω δεχτεί κάτι. Τώρα που το θυμάμαι είχα μία περίεργη εμπειρία. Ένας πολύ περίεργος τύπος με είχε πάρει από πίσω και φώναζε. Άρχισε να πετά πράγματα σε μία φωτογράφιση κι έφυγα. Ένιωσα πολύ unsafe. Στο δημοτικό και στο γυμνάσιο είχα δεχτεί πολύ bullying. Ειδικά στο γυμνάσιο, που ήταν στις αρχές του transition και δεν είχα ακόμα το εξωτερικό κομμάτι που έχω τώρα. Στο λύκειο, όμως, αυτό άρχισε να φτιάχνει. Είχα στήριξη από την οικογένεια, αλλιώς δεν ξέρω τι άνθρωπος θα ήμουν τώρα» εξομολογήθηκε η Νικολίνα Νικολούζου.

«Καλώς ή κακώς έχει ένα κοινό που τον παρακολουθεί γιατί έχει ένα μη εκσυγχρονισμένο χιούμορ. Δικαίως τον σχολιάζουν για τις πράξεις του, εγώ δεν είμαι σύμφωνη. Άτομα σαν κι εμένα δεν θα πήγαιναν να δούνε τον Μάρκο Σεφερλή» πρόσθεσε η Νικολίνα Νικολούζου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button