LifeStyle

Το «παράπονο» για ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του – Galaksias Portal News

Στο βίντεο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παρακολουθεί την ταινία «Το ταξίδι» με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ανέβασε τις εικόνες στον επίσημο λογαριασμό της αείμνηστης ηθοποιού.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε ένα βίντεο όπου φαίνεται να παρακολουθεί στην τηλεόραση μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως έγραψε, πρόκειται για μια από τις αγαπημένες του ταινίες, με τη μητέρα του, που όμως δεν παίζεται τόσο συχνά στην τηλεόραση και σε ορισμένους δεν είναι γνωστή.

Ο 55χρονος ανέβασε το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της αείμνηστης ηθοποιού, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος. Σε αυτό φαίνεται να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, ενώ παρακολουθεί την ταινία «Το ταξίδι».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Βλέποντας τη μητέρα μου σε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες “Το ταξίδι”!!! Κρίμα που δεν παίζεται τόσο συχνά».

Στο βίντεο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάθεται απέναντι από την τηλεόραση του σπιτιού του και παρακολουθεί την ταινία, κοιτώντας κάποια στιγμή και την κάμερα κινητού τηλεφώνου, που κάνει τη λήψη.

Στην ταινία «Ταξίδι» που κυκλοφόρησε το 1962, ο Στέφανος (Νίκος Κούρκουλος) γνωρίζει και ερωτεύεται τη Μαρίνα (Αλίκη Βουγιουκλάκη). Εμπόδιο στον έρωτά τους στέκεται η γυναίκα του Στέφανου, Σούλα (Λίλυ Παπαγιάννη), που αρνείται να του δώσει διαζύγιο και σκληραίνει περισσότερο τη στάση της όταν μαθαίνει για την παρουσία της Μαρίνας.

Ο Στέφανος αποφασίζει να σκοτώσει τη Σούλα, η Μαρίνα όμως μπαίνει στη μέση, προσπαθώντας να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

To άρθρο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το «παράπονο» για ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button