LifeStyle

Το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο υπό το βλέμμα του Στέφανου Κασσελάκη που χειροκροτούσε – Galaksias Portal News

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο και λίγες ώρες μετά μίλησε για τα όσα έζησε στο Ηρώδειο. Τι είπε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο, λίγα μόνο μέτρα από το σημείο που καθόταν ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Κάποια στιγμή και καθώς το πρόγραμμα κυλούσε, ανέβηκε στη σκηνή ο ηθοποιός και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο στις νότες του «Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας».

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει χορέψει και στο παρελθόν το συγκεκριμένο κομμάτι, όμως χθες (24-09-2024), ήταν η πρώτη φορά που το έκανε μέσα στο Ηρώδειο, προκαλώντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα θεατών. 

Κάμερα χρήστη του Tik Tok απαθανάτισε τον Στέφανο Κασσελάκη να χειροκροτεί τον Απόστολο Γκλέτσο, όπως επιβάλλουν οι κανόνες του πολιτικού πολιτισμού.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν σηκώθηκε από τη θέση του. Δίπλα του ήταν πάντα ο Τάιλερ Μακμπέθ που κοιτούσε στη σκηνή.

@billyjoe_fashion_greece @Stefanos Kasselakis ♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

Το πρωί (25-09-2024) ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο για το ΤΑΣΕΗ και τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, με αφιέρωμα στη μουσική και στα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

«Μετά από 32 χρόνια στην υποκριτική, είναι βασανιστήριο. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου. Ούτε να παίζω» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και απάντησε στη συνέχεια για τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Το έμαθα ότι ήταν εκεί. Δεν βρεθήκαμε. Εγώ βγήκα προς το τέλος, οπότε το έμαθα. Αν είναι δυνατόν να μη χαιρετηθούμε.

Είμαι λάβρος για το να είναι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για το να έχουμε μια κοινωνική συνάντηση δεν υπάρχει λόγος. Και στο τέλος της ημέρες Έλληνες είμαστε όλοι. Δεν θα βγάλουμε τα σπαθιά να σκοτωθούμε».

«Προσωπικά δεν είμαι βουλευτής και δεν έχω κάποια επίσημη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνω τα άσπρα μου γένια και τα άσπρα μου μαλλιά και πάω σπίτι μου. Δεν θα δώσω καν συνέντευξη για να το πω, θα σιωπήσω και θα πάω στο σπιτάκι μου» είχε πει πριν από λίγες μέρες στο Mega, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, στην προεδρεία του κόμματος.

To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος: Το ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο υπό το βλέμμα του Στέφανου Κασσελάκη που χειροκροτούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button