Πολιτισμός

Ο Paul Mescal αιμορραγεί ακατάσχετα στο νέο trailer του «Gladiator 2»

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της νέας ταινίας του Ridley Scott.

Στο σίκουελ πρωταγωνιστεί ο Mescal ως Lucius, ο γιος της Lucilla (Connie Nielsen) και ανιψιός του Commodus, του ανταγωνιστή της αρχικής ταινίας που υποδύεται ο Joaquin Phoenix. Τοποθετημένο χρόνια μετά το «Gladiator» του 2000 (σε σκηνοθεσία του Σκοτ), το σίκουελ βλέπει τον Λούσιους να ζει ως νεαρός ενήλικας στη βόρεια αφρικανική περιοχή της Numidia, όπου τον έστειλε η μητέρα του ως παιδί. Τα γεγονότα φέρνουν τον Λούσιους πίσω στη Ρώμη ως μονομάχο.

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει ότι ο Lucius είναι γιος του Maximus Decimus Meridius, του πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας «Gladiator» που υποδύθηκε ο Russell Crowe. Η Λούσιλα λέει στον Λούσιο την αλήθεια για την πατρότητά του καθώς ετοιμάζεται για μάχη, λέγοντας: «Πάρε τη δύναμη του πατέρα σου. Το όνομά του ήταν Μάξιμος. Και τον βλέπω μέσα σου».

Σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Mescal είπε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε για την καταγωγή του χαρακτήρα του.

Το δεύτερο καστ του «Gladiator 2» περιλαμβάνει τον Pedro Pascal ως Μάρκους Ακάσιους, έναν Ρωμαίο στρατηγό που εκπαιδεύτηκε υπό τις διαταγές του Μάξιμου. Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον ως Macrinus, ένας πλούσιος ισχυρός άντρας στη Ρώμη που εκπαιδεύει μονομάχους. Συμμετέχουν ακόμη οι Joseph Quinn και Fred Hechinger ως δίδυμοι αυτοκράτορες της Ρώμης.

Ο Scott ​​είπε πρόσφατα ότι η ταινία θα περιλαμβάνει τη «μεγαλύτερη σεκάνς δράσης» που έχει δημιουργήσει ποτέ ο σκηνοθέτης, λέγοντας ότι ήταν μεγαλύτερη κι από τον «Ναπολέων» με πρωταγωνιστή τον Φοίνιξ. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης έχει ήδη παραδώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά του κινηματογράφου, σκηνοθετώντας ταινίες όπως το “Alien” του 1979, το “Blade Runner” του 1982, το “Kingdome of Heaven” και το “The Martian” του 2015.

Ο Scott έγινε θαυμαστής του Mescal αφού παρακολούθησε την επαναστατική ερμηνεία του ηθοποιού στο “Normal People”. Οι δύο άντρες μίλησαν μόνο για περίπου μισή ώρα όταν ο Scott αποφάσισε ότι ο Mescal θα είναι ο επικεφαλής του “Gladiator 2”.

Ο Pascal έδωσε ακόμη και ένα παρατσούκλι στον Mescal στα γυρίσματα: “Brick Wall Paul”. «Έγινε τόσο δυνατός. Θα προτιμούσα να με πετάξουν από ένα κτίριο παρά να τον πολεμήσω ξανά», είπε ο Pascal . «Το να αντιμετωπίζεις κάποιον τόσο ταλαντούχο και πολύ νεότερο, είναι βάναυσο».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button