Τεχνολογιά

Κερδισμένος ο Μητσοτάκης απ΄το debate του ΠΑΣΟΚ!!! – Galaksias Portal News

Γράφει ο Ν.Ι. Παπαδάκος

Είχα να δω δημόσια τηλεόραση από τότε που ο Φουντουκίδης και ο Διακογιάννης παρουσίαζαν την Αθλητική Κυριακή. Δεκαετία 70. Δεν έχω κάτι μαζί της. Με τη δημόσια τηλεόραση εννοώ. Απλώς θεωρώ πως είναι εξόχως χειραγωγημένη πολιτικά και χειραφετημένη  κομματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσω πως αν –κατά την ρακένδυτη  άποψή μου- και με IQ ραδικιού ο σημερινός πρωθυπουργός, στην πρώτη εκλογή του έφτιαξε Νόμο στα μέτρα του μετά της κυρίας Σακελλαροπούλου!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, λοιπόν μέσω του ΣτΕ με την γνωμοδότηση 174 του Ε΄ τμήματος πως ¨η κρατική ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους, έννοια η οποία υπερβαίνει ως προς την έκταση και το περιεχόμενο, την έννοια της εποπτείας, φορέας δε ελέγχου και επιβολής κυρώσεων θα είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης διορισμένο από το ΚΡΑΤΟΣ , ουχί η Κεντρική Δημόσια Διοίκηση¨.

Εκείνος ελέγχει το ΑΠΕ το Μακεδονικό Πρακτορείο, τις ΕΡΤ και οτιδήποτε δημόσιο σε ρόλο ενημερωτικού χαρακτήρα….Λες και ήξερε πω θα βρεθεί απέναντι από τον Μαρινάκη….Τέλος πάντων. Στο θέμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τηλέφωνο μου χτύπησε. Με τον ήχο «Άρωμα γυναίκας». Ήταν η γυναίκα ΜΟΥ . Η Χριστίνα. Μαζί με μια κοινή μας φίλη τη Νεκταρία με προέτρεψε να δω το debate του ΠΑΣΟΚ. Στην κρατική τηλεόραση.   Από την προτροπή της, τελικά, μοναδικά ωφελημένη αναδείχθηκε η Στρας. Η σκυλίτσα της φίλης μου Νεκταρίας που πήγε γα ύπνο νωρίς. Προφανώς πήρε χαμπάρι νωρίς την κωμωδία.  Οι άλλοι τον ήπιαμε κανονικά…

Δεν χρειαζόταν από την αρχή της παρακολούθησης και κάρτα μνήμης να καταλάβεις εξ αρχής ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΗΤΕ ΔΥΝΑΤΟ. Ήταν ιλαροτραγωδία. Πήγαν να μαλλιοτραβηχτούν στο Mitsotakis channel!!! Αστείο τουλάχιστον…

Ο ένας και η άλλη ξεπάτωνε τον άλλο και την άλλη. Κατά την ελληφρόνεια….τσουρομαδιστήκανε. Και που όλα αυτά; Στο κανάλι του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!! Debate αντιπολίτευσης στ Κανάλι του Πρωθυπουργού! Μια….ωραία πεταλούδα.

Από το debate του ΠΑΣΟΚ ο κερδισμένος ήταν ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Εξηγούμαι:

Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δέχθηκε – και λογικό ήταν- όλες τις επιθέσεις. Για τν εξωτερικλη πολιτική, για τια την αντιπολίτευση, για το predator για όλα.

O Κατρίνης μετέθετε ευθύνες . Κάτι σαν το καλό παιδί, που δεν….φταίω εγώ που μεγαλώνω φταίει η ζωή =η κοινοβουλευτική-  που είναι μικρή….

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήταν έτοιμη για μπουζούκια, Δεν λέω καλή….Μα δεν θα γούσταρα πολιτικούς στοχασμούς μαζί της. Ίσως άλλους….

Ο Δούκας μου γούσταρε για την ηπιότητα του. Λίγος για ηγέτης, πολύς στο πάνελ.

Η Διαμαντοπούλου, παραλίγο υπουργός του ig ραδικιού Μητσοτάκη τα έβαλε με όλους. Απέφυγε τον εαυτό της, με τον οποίον ίσως μαλώσει αύριο…

Ο Γερουλάνος έφτασε να πει πως « η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σταθερότητα στην Οικονομία» και «κακώς βάλλεται ο Πρωθυπουργός»/

Ρε παιδιά, ρε μάγκες, ρε αλάνια….. Ένας δεν είπε για τον Τζέφρι. Από το… λεφτά υπάρχουν στην πτώχευση του Καστελόριζου. ΕΝΑΣ ή μία δεν είπε για τον Σιμήτη το Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες…

Ένας ούτε καν δημοσιογράφος δεν είπε για Συγκυβέρνηση Βενιζέλου – Σαμαρά, που μας τα πήραν όλα…..

Εχασα την ώρα μου με πομφόλυγες και φληναφήματα. Μαλακία που άκουσα τη Χριστίνα. Πάω να κοιμηθώ μαζί με τη Στρας. Τη γλυκούλα της Νεκταρίας που καταλαβαίνει την πολιτική περισσότερο. Γι΄αυτό πήγε για ύπνο νωρίς…..

Γεια και χαρά.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button