Τεχνολογιά

Το Ισραήλ δεν αποδέχεται την πρόταση εκεχειρίας – Galaksias Portal News

«Λανθασμένες» χαρακτήρισε σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Irsael το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τις αναφορές για ενδεχόμενη αποδοχή από την πλευρά του Ισραήλ της πρότασης για εκεχειρία στον Λίβανο.

«Πρόκειται για μια αμερικανογαλλική πρόταση στην οποία ο πρωθυπουργός δεν έχει καν απαντήσει», αναφέρει το Γραφείο του Ισραηλινού Πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πηγή χαρακτηρίζει επίσης ως «αντίθετο από την αλήθεια» το ρεπορτάζ του Channel 12, σύμφωνα με το οποίο, ο Νετανιάχου διέταξε τον IDF να μειώσει τα χτυπήματα στον Λίβανο. Αντίθετα, πληροφορίες από το γραφείο του Νετανιάχου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον στρατό να συνεχίσει να σφυροκοπά τη Χεζμπολάχ, προσθέτοντας ότι οι μάχες στη Γάζα θα συνεχιστούν μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι πολεμικοί στόχοι.

Η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ απέρριψε τις προτάσεις για κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο μετά την έκκληση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας για μια 21ήμερη διακοπή των μαχών για να δοθεί χρόνος να επιτευχθεί διπλωματική λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός στο βορρά. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ με όλα τα μέσα. τη δύναμή μας μέχρι τη νίκη και την ασφαλή επιστροφή των του βορρά στα σπίτια τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button