Τεχνολογιά

Ο Τραμπ έβγαλε ρολόγια με το όνομά του – Από 499 δολάρια ξεκινούν οι τιμές

Ρολόγια χειρός με το όνομά του αποφάσισε να λανσάρει ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν τις εκλογές για την προεδρία των ΗΠΑ. Πρόκειται για την σειρά Trump Watches με τις τιμές να ξεκινούν από 499 δολάρια ενώ περιλαμβάνεται και ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια αξίας 100.000 δολαρίων.

Κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προωθήσει διάφορα προϊόντα με το όνομά του μέσα από την πλατφόρμα του, Truth Social ενώ σε αυτό το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα εμφανίζεται σε βίντεο να προωθεί ο ίδιος τα ρολόγια του, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως λέει, τα ρολόγια συνοδεύονται από ένα σημείωμα με ιδιόχειρη υπογραφή, ενώ είναι ένα πολύ καλό δώρο για τις γιορτές.

Αφότου ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του, ο πάνω από όλα επιχειρηματίας Τραμπ, είχε ενισχύσει τα ταμεία του με εκατομμύρια δολάρια, πουλώντας εμπορικά προϊόντα με το όνομα του.

Προ ημερών ο Τραμπ λάνσαρε ακόμα αναμνηστικά ασημένια νομίσματα για την ενίσχυση της καμπάνιας του ενώ είχαν προηγηθεί αθλητικά παπούτσια και αντίτυπα της Βίβλου «εγκεκριμένα από τον ίδιο», με τίτλο “God Bless the USA Bible”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button