LifeStyle

«Η Μαρινέλλα βάφτισε την πρώην σύζυγό μου» – Galaksias Portal News

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε συγκινημένος για τη Μαρινέλλα και αποκάλυψε την άγνωστη σχέση τους, στο πέρασμα των χρόνων.

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας με την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε τη στενή τους σχέση, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως η Μαρινέλλα είχε βαφτίσει την πρώην σύζυγό του, Χριστίνα.

«Για περίπου 20 χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας μου, η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Καλογιάννης, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο σύζυγος της Έλενας Κουντουρά, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο κομμωτής της Μαρινέλλας, ο Δημήτρης, ο πρώην δεσμός της, ο Φάνης Κούρκουλος ήμασταν μια αχώριστη παρέα.

Ήμασταν μια παρέα που μοιραζόταν τις χαρές και τις λύπες, κάναμε τα πάντα μαζί» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Είμαι συγκλονισμένος. Την τελευταία χρονιά απομακρυνθήκαμε. Εκείνη την περίοδο, το 1981, εγώ ήμουν ερωτευμένος και παντρεύτηκα μια εφηβική μου σχέση. Είχαμε πολλά προβλήματα, γιατί η οικογένεια Ισραηλιτών, ο πατέρας της δεν ήθελε καθόλου αυτή τη σχέση. Η κόρη αγνόησε τον πατέρα και η Μαρινέλλα βάφτισε την πρώην μου σύζυγο, Χριστίνα».

Ο Αλέξης Κούγιας ευχήθηκε από καρδιάς να ξεπεράσει η Μαρινέλλα το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει στη σκηνή. Εκεί που εδώ και 70 χρόνια ξέρει τον τρόπο να μεγαλουργεί και να καθηλώνει.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button