Τεχνολογιά

Τουλάχιστον 60 γυναίκες τον καταγγέλλουν για σεξουαλική κακοποίηση – Galaksias Portal News

Περίπου 60 γυναίκες έχουν πλέον προσέλθει και ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον πρώην ιδιοκτήτη του Harrods, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ο οποίος πέθανε πέρυσι.

Ένα ντοκιμαντέρ του BBC, που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, υποστήριξε ότι οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ηλικία 94 ετών, τις βίασε και τις κακοποίησε σεξουαλικά στα χρόνια που μεσουρανούσε ως ιδιοκτήτης της πολυτελούς πολυκαταστήματος στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορίες καθιστούν τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο την πιο πρόσφατη προσωπικότητα υψηλού προφίλ που προστίθεται σε έναν κατάλογο πλούσιων και ισχυρών ανδρών, όπως ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν, που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

60 φερόμενα θύματα του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ

«Η ανταπόκριση ήταν απλώς τεράστια», ανέφεραν οι δικηγόροι σε ανακοίνωσή τους. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εκπροσωπούμε πλέον 60 επιζώντες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Η νομική ομάδα δήλωσε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της τηλεοπτικής αποκάλυψης, επικοινώνησαν μαζί τους άνθρωποι από όλο τον κόσμο, αναφέρει το France24.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διεκδικήσεις μας γίνονται όλο και πιο παγκόσμιες… Αναμέναμε ότι όπου πήγαινε ο Αλ Φαγέντ θα ακολουθούσε η κακοποίηση», αναφέρεται στη δήλωση.

«Δυστυχώς, αυτό αποδείχθηκε αληθινό. Έχουμε τώρα στην κατοχή μας αξιόπιστα στοιχεία για κακοποίηση σε άλλες ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις του Αλ Φαγέντ, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Fulham». Οι Βρετανοί εισαγγελείς δήλωσαν ότι έλαβαν δύο φορές στοιχεία εναντίον του Αλ Φαγέντ.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button