Πολιτική

Χωρισμός «βόμβα» – Galaksias Portal News

Χωρισμός –«βόμβα» για Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνω Μάτσα.

Το ζευγάρι, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, σύμφωνα με δημοσίευμα των παραπολιτικών, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021 ενώ έχουν αποκτήσει δίδυμα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο κ. Μάτσας, φέρεται να έχει εμφανιστεί κατ επανάληψη τις τελευταίες μέρες με μια κοπέλα που προφανώς έχει «εισβάλει» εσχάτως στην ζωη του, ανατρέποντας όπως αποδείχθηκε τα πάντα». 

Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πήγες υποστηρίζουν ότι το τρίτο πρόσωπο διατηρεί εκτός των άλλων και επαγγελματική σχέση με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, αλλά μάλλον η άλλη πλευρά είχε ήδη λάβει αποφάσεις. Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκηνιο στο αίτημα για μια «δεύτερη ευκαιρία», υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόσωπο, η απάντηση ήταν ένα ψυχρό sms, που περιείχε το αίτημα του διαζυγίου, σημειώνει η εφημερίδα.

To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Χωρισμός «βόμβα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button