Τεχνολογιά

Δημόσια δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη για την κρίση που αντιμετωπίζει στον γάμο της

Νέα σελίδα στο σήριαλ με πρωταγωνίστρια την Όλγα Κεφαλογιάννη άνοιξε την Παρασκευή με την δήλωση της πολιτικού πως αντιμετωπίζει σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μονοπώλησε τα τελευταία 24ωρα την ειδησεογραφία είτε με την υπερβολική δαπάνη ανακαίνισης του υπουργικού της γραφείου είτε με την εξαιρετικά δαπανηρή μετάβασή της στην Ιαπωνία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη περίπτωση προκλήθηκε ακόμη και παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε καταγγελτικό τόνο ενώ στη δεύτερη περίπτωση τις αποκαλύψεις για τις δαπάνες της κας Κεφαλογιάννη ακολούθησε σωρεία δημοσιευμάτων σε σαρκαστικό, ειρωνικό και εντέλει καταγγελτικό τόνο.

Αιφνιδίως την Παρασκευή 27/9 η Κεφαλογιάννη μονοπώλησε εν νέου το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον με δημόσια δήλωσή της για την κρίση που εσχάτως αντιμετωπίζει στον γάμο της.

Η δήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Όλγα Κεφαλογιάννη»

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να συμπληρώσει αναφορές και δημοσιεύματα που τον τελευταίο καιρό κάνουν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παντρεύτηκε τον Μίνωα Μάτσα το 2021 και απέκτησε δύο παιδιά.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button