LifeStyle

Τα λόγια αγάπης του Χρήστου Μάστορα και της Έλενας Παπαρίζου – «Είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της» – Galaksias Portal News

Η μάχη που εξακολουθεί και δίνει η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25.09.2024), έχει συγκλονίσει τη παλαιότερη και νεότερη γενιά καλλιτεχνών- όπως είναι η Έλενα Παπαρίζου και ο Χρήστος Μάστορας.

Έλενα Παπαρίζου και Χρήστος Μάστορας, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν με την Μαρινέλλα – αν και αυτή με τον τραγουδιστή, έληξε άδοξα – έστειλαν στην σπουδαία ερμηνεύτρια τις εγκάρδιες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Οι δυο τραγουδιστές, βρέθηκαν χθες (27.09.2024) στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας στο πλαίσιο κοινής συναυλίας τους και έστειλαν, ενώπιων του κοινού που τους παρακολουθούσε, μήνυμα στην κορυφαία ερμηνεύτρια.

«Θα ήθελα από το βάθος στης καρδιάς μας, να της στείλουμε την αγάπη μας, να βρει τη δύναμη γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή είναι. Είναι είδωλο, ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος, ως συνάδελφος, ως μάνα, ως γιαγιά… Μαρινέλλα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε», είπε συγκινημένη η Έλενα Παπαρίζου.

Τη σκυτάλη πήρε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος είπε πως «η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της. Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε!».

To άρθρο Μαρινέλλα: Τα λόγια αγάπης του Χρήστου Μάστορα και της Έλενας Παπαρίζου – «Είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button